Jubileumdag 14 juni

Door Radio Bloemendaal

Uitzendschema 14 juni:

9:00 uur - Feestelijke opening, terugluisteren

9:05 uur - De binnenkamer met Aart Mak, terugluisteren

9:15 uur - Woord op Zondag, terugluisteren

9:45 uur - Opmaat, terugluisteren

10:00 uur - Kerkdienst Radio Zondag, terugluisteren

11:30 uur - Officiële opening studio, terugluisteren

11:45 uur - Tafelgesprek van Aart Mak, terugluisteren

12:45 uur - Psalmen, terugluisteren

13:00 uur - Vroeger, terugluisteren

15:00 uur - Orgelpunt, terugluisteren

16:00 uur - Areopagus, terugluisteren

17:30 uur - Surprise, terugluisteren

19:00 uur - Studiodienst, terugluisteren

Radio Bloemendaal opgericht in 1924 bestaat meer dan 90 jaar. Op 14 juni 2015, aan de vooravond van onze 91ste verjaardag gaan wij dat vieren. Omdat ons kerkgebouw vorig jaar juni nog werd gerenoveerd, doen wij dat dus dit jaar.Het belooft een groots feest te worden in de Bloemendaalse Dorpskerk, niet alleen omdat er om 10:00 uur een speciale kerkdienst wordt gehouden m.m.v. Ad van Nieuwpoort en Aart Mak.Maar ook omdat aan het eind van de morgen, om 11:45 uur, Aart Mak live in gesprek gaat met Rienk Blom, Piet Boon, James Kennedy, Tine Rodink en Hans Snoek over “het verleden van de radio en de veranderingen in het geestelijk landschap”.

Vervolgens zenden we dan een opgenomen programma uit getiteld “vroeger, wat er ooit te beluisteren was op onze zender”. De presentatie is in handen van Daan Molenaar.

We keren om 16:00 uur weer live terug in de Dorpskerk voor het programma Areopagus Bloemendaal waarin deze keer Ad van Nieuwpoort en Wilfred Scholten in gesprek gaan met prominenten Claartje Kruijff, Ruben van Zwieten en Jacobine Geel over dat eeuwenoude instituut, die kerk; wat is ideaal voor de toekomst ? Bij al deze drie live activiteiten is iedereen van harte welkom in de historische Dorpskerk aan het Kerkplein in Bloemendaal. Zie ook hier.
 
Verder wordt op deze dag onze gloednieuwe radiostudio, vol trots, officieel in gebruik genomen en geopend door een oud gediende van Radio Bloemendaal, dhr. Schreuder Goedheijt sr. Na de verhuizing uit de Vijverwegkerk vorig jaar, hebben wij een compleet nieuwe digitale studio mogen bouwen in de Dorpskerk. Wij zijn nu van alle gemakken voorzien om zo nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van onze vele luisteraars.

Voor een overzicht klik hier.

Onze nieuwe studio in de Dorpskerk aan het Kerkplein van Bloemendaal

Terug naar overzicht…