Zomeravondconcerten in de Dorpskerk

Zomeravondconcerten in de Dorpskerk

Door Radio Bloemendaal

Zomeravondconcerten in de Dorpskerk

The International Holland Music Sessions organiseert voor internationale conservatoriumstudenten tijdens een zomeracademie allerlei lessen en masterclasses. In deze periode kunnen zij ook podiumervaring opdoen. Zo worden in de Bloemendaalse Dorpskerk twee concerten gegeven, op de donderdagen 17 en 24 augustus, waar de jonge musici optreden voor publiek.

Op 17 augustus zijn dat de Poolse pianist Rafal Mokrzycki die werken speelt van Scarlatti, Mozart en Schumann, en de Amerikaanse violiste Hannah Cho en pianiste Somi Kim uit Nieuw-Zeeland, die stukken van Bartók, Brahms en Prokofjev laten horen.

Opnamen van dit concert worden op Radio Bloemendaal uitgezonden op zondag 20 augustus a.s. tussen 13.00 en 14.30 uur.

Op 24 augustus speelt pianiste Júlia Novosedlíková uit Slovakije werken van Beethoven en Brahms, en de Zuid-Koreaanse celliste Ju Hyun Lee laat met pianiste Noriko Yabe werk horen van Sjostakovitsj, Cassadó en Francoeur. Hiervan worden op zondag 27 augustus van 14.30 tot 16.00 uur opnamen uitgezonden.

Via de website van The International Holland Music Sessions kunt u kaarten bestellen en ook meer informatie lezen over hun activiteiten en deze concerten.

Terug naar overzicht…