Stormschade 18 januari 2018

Stormschade 18 januari 2018

Door Radio Bloemendaal

14-02-2018: Er is goed nieuws te melden, in samenwerking met KPN wordt onze mast weer (gedeeltelijk) opgebouwd. Er wordt op dit moment hard aan gewerkt. De omgewaaide delen zijn reeds afgevoerd en met de opbouw is vandaag begonnen. Als alles mee zit, hopen we in het weekend van 24 en 25 februari weer te kunnen uitzenden via de ether.

Zodra het zeker is, leest u het hier terug.

Wilt u ons financieel helpen, steun ons dan via de “STEUN ONS” knop op de home page. Bij voorbaat dank !

Eerdere berichtgeving:

Ook op zondag 4 februari en dinsdag 6, zijn er helaas nog geen uitzendingen via de ether. Er is echter wel goede hoop dat wij het uitzenden deze maand weer kunnen hervatten en dat is goed nieuws. Zodra wij zeker zijn en weten wanneer precies, vindt u de informatie hier op de website.

Op  zondag 28 en dinsdag 30 januari zal er geen uitzending via de radio. Gelukkig zijn wij via internet wel gewoon bereikbaar. Op dit moment zijn wij druk doende een oplossing te zoeken voor deze vervelende situatie.

Wij zijn op zoek naar gedupeerden die aangewezen zijn op de middengolf omdat zij niet over internet beschikken, zodat wij contact met hen kunnen opnemen. Het is onwaarschijnlijk dat de ontvangers van de nieuwsbrief van de gemeente en de website bezoekers tot de gedupeerden behoren, maar wellicht kent u iemand die Radio Bloemendaal nu niet meer kan ontvangen.

Wij willen graag in contact komen met deze betrokkene. U kunt naam, adres en mogelijk telefoonnummer opgeven aan het Kerkelijk Bureau, via de e-mail of telefonisch op 023 524 19 13. Bedankt voor uw medewerking.

Helaas heeft onze noordmast de storm van donderdag 18 januari niet niet doorstaan. Tijdens de zeer zware storm heeft om ca. 11:00 uur de bevestiging van een tuidraad aan de westkant van de mast het begeven en is de mast op ca. 9 meter boven de grond geknikt en over ons zenderhuis heen gevallen in de tuin van de buren. Daarbij is de antennedraad, die tussen de beide masten is gemonteerd, gebroken en is deels op de grond gevallen. Gelukkig hebben er zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en is de schade aan het zenderhuisje beperkt.

Echter de schade aan de mast is, zoals u op de foto's kunt zien, aanzienlijk. Op dit moment kunnen wij u melden dat er de komende zondag en dinsdag er in ieder geval geen uitzending is via de ether. Wel blijven wij via internet doorgaan met het maken en uitzenden van onze programma's, alleen zal uw radio zondag en dinsdag helaas "stil" zijn.

Wat de gevolgen in de weken daarna zijn, kunnen wij u nu nog niet zeggen. Via de website, onder het item NIEUWS, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

In tegenstelling tot wat in het Haarlems Dagblad staat, zijn de uitzendingen van de Alle Dag Kerk niet via beeld te volgen.

Hebt u vragen of opmerkingen, neemt u dan contact op met ons bureau via e-mail of via de telefoon. Voor de adressen e.d., klik hier.

Terug naar overzicht…