Toekomst van de AM uitzendingen en e-mail adres

Toekomst van de AM uitzendingen en e-mail adres

Door Radio Bloemendaal

Het laatste nieuws over de antennes en de uitzendingen via de ether op de middengolf, frequentie 1116 kHz, leest u hier.

Toekomst radio-uitzendingen

Na de zomer van 2018 gaan wij stoppen met het uitzenden via de middengolf. Wanneer weten we nog niet precies, maar we houden u natuurlijk op de hoogte. We gaan ons helemaal concentreren op internet met geluid en beeld en alle daarbij behorende terugluistermogelijkheden e.d.

Maar wij vergeten u als radioluisteraar natuurlijk niet. Vandaar de spotjes die wij uitzenden om met u in contact te komen. Luistert u uitsluitend via de radio en hebt u geen andere mogelijkheden, zoals internet e.d., neemt u dan contact met ons op. Dat kan via ons bureau op telefoon 023 524 19 13. Het bureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Verder kunt u ook een ander vragen om ons een e-mail te sturen met uw gegevens. Stuur die dan naar: bureau@radiobloemendaal.nl.

Hoe kunt u verder informatie over ons en onze activiteiten ontvangen?

Geef uw e-mailadres door en blijf op de hoogte!

Zoals eigenlijk overal doen ook wij inmiddels zo veel mogelijk digitaal. Maar we hebben nog niet van iedereen een e-mailadres. Dat is jammer en bovendien onhandig. Want we willen u graag nog beter van dienst zijn met relevant nieuws en informatie over programma's en andere zaken. Daarnaast zullen in de toekomst nog veel meer zaken digitaal regelen. Daarom verzamelen wij alle e-mailadressen van radioluisteraars en geïnteresseerden. 

E-mailadres aanleveren: 

Hebben wij nog geen e-mailadres van u? Stuur dan snel uw naam, adres en e-mailadres naar: bureau@kerkpleinbloemendaal.nl.

Bedankt voor de medewerking.

Terug naar overzicht…