Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 9 april 2017, 17:00 uur.

Een bijzondere aflevering van Surprise. Henk praat uitgebreid met troubadour Theo van Teijlingen. Het gaat over het album ‘Het laatste woord’.

Het album van Theo van Teijlingen is in april ‘CD van de Maand’ bij Surprise op Radio Bloemendaal. De cd telt 18 liederen. De meeste liederen worden gezongen in het Nederlands. De bonustrack is in het Engels en gaat over een bruiloft.
De liederen hebben maatschappelijke thema’s en gaan verder dan alleen de Nederlandse maatschappij. In het lied Ubuntu (de dubbele rivier) wordt er bijvoorbeeld gezongen over een Afrikaans begrip en de Egyptische Nijl.
In Surprise zijn er dit keer zes liederen te horen vanaf het album van Theo van Teijlingen. Het gesprek gaat echter niet alleen over de muziek van Theo van Teijlingen, maar we horen ook meer over de persoon zelf.

Naast het album van Theo van Teijlingen is er ook aandacht voor een gloednieuw album van Gawvne. Het album met de titel ‘We Belong’ telt 14 liederen. Bekende gospelartiesten als Andy Mineo en Zach Norman zijn er ook op te horen. In de uitzending hoor je de plaat ‘Never Fails’.

Uiteraard gaan we terug in de tijd met de oldie artiest van de week, welke dat wordt …. daarvoor luister je naar deze aflevering.

In de rubriek Impuls is een overdenking van studentenpastor Martin Jans te horen. Het gaat over het helpen van elkaar en de film ‘The Soloist‘. Een film waarin onder andere muziek van Beethoven te horen is.

We blikken ook alvast vooruit naar het PaasMagazine dat op Tweede Paasdag wordt uitgezonden via Radio Bloemendaal.

Kortom, een rijk gevulde Surprise waarnaar het aangenaam luisteren is. Henk heeft er namelijk zoals altijd weer veel zin in.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…