Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 11 juni 2017, 17:00 uur.

De uitzending begint met nieuwe muziek van de week. Dit keer muziek van Mass Anthem vanaf het album ‘Through People Like Me’. Het lied heet ‘Keep Runnin”.

Rond kwart over vijf hoor je de rubriek ‘Oldie-artiest van de Week’. In deze rubriek altijd extra aandacht voor een artiest van alweer een aantal jaren terug. Dit hoeft niet per se een gospelartiest te zijn. Benieuwd? Je hoort het in deze uitzending.

Rond half zes is het tijd voor de CD van de Maand. Dit keer het album ‘The War is Over’ van Josh Baldwin. In de uitzending twee liederen waaronder het titellied: ‘The War is Over’.

Om kwart voor zes vertelt Guido Attema over het Nederlands elftal. Eigenlijk gaat het vooral over de kracht om te kunnen presteren. De column gaat dus nog een beetje over Pinksteren.

Als klap op de vuurpijl gaat Henk een ervaring delen van de heilige geest die hij de afgelopen Pinksteren heeft mogen ervaren zonder daarvoor op een pinksterconferentie of festival te zijn geweest.

Kortom het belooft weer een leuke live surprise te worden!

Algemene programma informatie:

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…