Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 2 juli 2017, 17:00 uur.

Op de eerste zondag van de maand juli gaat Henk er weer tegenaan met surprise. Hij laat je allereerst een nieuwe plaat horen van The City Harmonic. De praisegroep bracht deze week het album ‘Benediction (live)’ uit.

Om kwart over vijf hoor je de oldie-artiest van de week. Een echte gouwe ouwe is er dit keer te horen. Uiteraard blijft het weer een verrassing welke artiest dit keer in de spotlights wordt gezet.

Ook horen twee Nederlandstalige artiesten te weten Tieme Schipper, deze man maakt muziek op de saxofoon en als alles mee zit horen we zijn cd in de maand augustus want dan hopen we hem te spreken. De andere Nederlandstalige artiest is Theo van Teijlingen. Die was cd van de maand april en Henk kan het niet laten om zijn fraaie werk "Na Zomer Zang" te draaien.

Om half zes tijd voor de nieuwe cd van de maand. Dit keer met Bethany Barnard. Je hoort het album ‘A Better Word’. Henk draait twee liederen. Veel mensen zullen nu denken .... wat leuk een nieuwe artiest! Dat is echter niet het geval want deze dame heeft al verscheidene cd's uitgebracht onder de naam Bethany Dillon overigens geen familie van Bob Dillon. Inmiddels is ze getrouwd en heeft ze ook kinderen gekregen en na een jaar of zeven geen cd's te hebben uitgebracht komt ze dus nu met een nieuwe cd.

Tegen de klok van zes is het tijd voor de rubriek Impuls. Je hoort een nieuwe column. Dit keer vertelt Rianne Verhoeven over ‘Salve Regina‘.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…