Surprise met Rick Schreuder Goedheijt

Surprise met Rick Schreuder Goedheijt - zondag 16 april 2017, 17:00 uur.

Uiteraard staat deze aflevering van Surprise in het teken van Pasen. Rick zoekt voor jou de beste pop- en rockplaten uit. Alle platen staan in het teken van Pasen. Niet alleen de hedendaagse muziek is te horen, ook draait Rick een oldie.

Om half zes is het interview met Theo van Teijlingen te horen in de rubriek CD van de Maand. Het interview gaat over het album ‘Het laatste woord’. Het album van Theo van Teijlingen telt 18 liederen. De meeste liederen worden gezongen in het Nederlands. De bonustrack is in het Engels en gaat over een bruiloft.
De liederen bevatten maatschappelijke thema’s en gaan verder dan alleen de Nederlandse maatschappij.

In de rubriek Impuls vertellen Annemiek Schrijver en Henk Berflo over de lente. U hoort een lente parabel. De rubriek is om kwart voor zes te horen.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…