Surprise met Rick Schreuder Goedheijt

Surprise met Rick Schreuder Goedheijt - zondag 18 juni 2017, 17:00 uur.

De uitzending begint met nieuwe muziek van de week. Deze keer muziek van Jordan Feliz. Eerder kwam hij met het album ‘The River’. Nu heeft hij ‘The River (Deluxe)’ uitgebracht.
Op het album een introplaat met de titel: ‘Carry Your Troubles’. De introplaat hoor je in de uitzending. Daarnaast wordt het lied ‘The River’ ook gedraaid.

Rond kwart over vijf hoor je de rubriek ‘Oldie-artiest van de Week’. In deze rubriek altijd extra aandacht voor een artiest van alweer een aantal jaren terug. Dit hoeft niet per se een gospelartiest te zijn. Benieuwd? Je hoort het in deze uitzending.

Rond half zes is het tijd voor de CD van de Maand. Dit keer het album ‘The War is Over’ van Josh Baldwin. In de uitzending twee liederen: ‘Peace’ en ‘Fountains’.

Om kwart voor zes vertelt Cindy van Ooijik over de strijd van het leven. De boodschap gaat over doorzetten: Don’t give up the fight.

Algemene programma informatie:

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…