Surprise met Rick Schreuder Goedheijt

Surprise met Rick Schreuder Goedheijt - zondag 9 juli 2017, 17:00 uur.

Deze uitzending begint met een nieuwe plaat van de week en eindigt met een column over de film ‘We need to talk about Kevin’.

De nieuwe plaat is van Tauren Wells.

Om kwart over vijf hoor je ‘de oldie-artiest van de week’. Deze week opnieuw een ouwe gouwe in de uitzending. Je hoort Third Day. Het lied is niet heel oud, maar net oud genoeg om als ouwe gouwe bestempeld te mogen worden.

Rond de klok van half zes is het tijd voor de rubriek ‘cd van de Maand’. In juli zingt Bethany Barnard voor ons. Rick laat je twee nummers horen vanaf het nieuwe album ‘A Better Word’. De liederen ‘Awake My Soul & Sing’ en ‘God Have Your Way in Me’ komen voorbij. Hier kan je alvast een voorproefje beluisteren van muziek van Bethany Barnard.

Na de cd van de Maand hoor je nog een interessant gospelnummer. Welke dat is, hoor je om ongeveer tien over half zes.

Een kwartier voor het eind van Surprise wordt er een column uitgezonden. Martin Jans vertelt dit keer alles over de film ‘We need to talk about Kevin‘.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…