Surprise met Sefanja Jongkind

Surprise met Sefanja Jongkind - zondag 4 juni 2017, 17:00 uur.

Uiteraard staat deze aflevering in het teken van Pinksteren. Het feest van de Heilige Geest. Wat is Pinksteren precies? En welke muziek vertelt het verhaal van Pinksteren?

Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni 2017 wordt de Pinksterconferentie Opwekking gehouden in Biddinghuizen. In Surprise extra aandacht voor Stichting Opwekking en de Pinksterconferentie.

Naast het thema Pinksteren zijn er ook de vaste rubrieken. In ‘De nieuwe plaat van de week’ aandacht voor de cd ‘Seasons, Midnight Horizons’. Dit album kwam deze week uit en is van Narrow Skies. In de uitzending hoor je het lied: ‘I Want the Wind to Carry Me’.

In de oldie-artiest van de week deze week muziek van Ramses Shaffy. Onlangs werd het album ‘Greatest Hits’ van hem uitgebracht. In de uitzending hoor je het lied: ‘5 uur’.

Het is een nieuwe maand dus dat betekent ook een nieuwe CD van de maand. Dit keer een album van Josh Baldwin. Josh is een gospelartiest, maar nog niet heel bekend. Daar brengt Surprise verandering in. Het album ‘The War is Over’ kwam deze week uit. Vanaf het album hoor je twee liederen: ‘Get Your Hopes Up’ en ‘Endlessly’.

In de rubriek Impuls vertelt Kaj van der Plas over Geloof, hoop en Liefde. Je hoort de column om ongeveer kwart voor zes.

Surprise wordt afgesloten met een lied van Emeli Sandé. Haar album was Cd van de Maand Mei op Radio Bloemendaal.

Algemene programma informatie:

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…