Surprise met Sefanja Jongkind

Surprise met Sefanja Jongkind - zondag 16 juli 2017, 17:00 uur.

Deze aflevering van Surprise wordt geopend door Hillsong United. Van de band is nieuwe eigentijdse rockmuziek te horen. De band komt uit Australië, maar is wereldwijd bekend. Hun muziek bestaat uit een mix van ‘praise’ en ‘worship’. De directe doelgroep was christelijke jeugd. Met de komst van Hillsong Young and Free als hun opvolgers, zijn ze meer hun eigen koers gaan varen en niet meer specifiek op jongeren gericht.

In de rubriek ‘Oldie-artiest van de week’, is Cliff Richard te horen. De artiest is al in de zeventig, maar weet niet van ophouden. Harry Webb is zijn echte naam. De naam Cliff Richard koos hij in 1958 als artiestennaam. Zijn carrière werd in de beginjaren geïnspireerd door Elvis Presley. Zijn begeleidingsgroep heette eerst The Drifters, maar omdat er in de VS al een band bestond met die naam werd dat The Shadows. Deze keer in de ‘Oldie-artiest van de week’ muziek uit de jaren rond 1970.

Om half zes is de rubriek ‘CD van de Maand’ te beluisteren. Deze maand is het album ‘A Better Word’ van Bethany Barnard te horen. Bethany Barnard heette tot voor kort Bethany Dillon. Sinds dat zij getrouwd is, heeft zij een nieuwe achternaam.
Ondanks haar nieuwe achternaam blijft de muziek hetzelfde. In deze aflevering hoor je de nummers: ‘There’s a River’ en ‘The higher I go’.

Om kwart voor zes is het tijd voor de rubriek ‘Impuls’. Je hoort een nieuwe column van Guido Attema. In de uitzending hoor je, om ongeveer tien over vijf, welk thema wordt besproken. Een half uur later gaat Guido dieper op het thema in. Hier lees je alvast een voorproefje van één van de columns van Guido Attema.

In Surprise hoor je tussen de rubrieken door de beste gospelmuziek van dit moment. In deze aflevering hoor je moderne dance- en rockmuziek.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…