Surprise met Sefanja Jongkind

Surprise met Sefanja Jongkind - zondag 25 juni 2017, 17:00 uur.

Surprise begint dit keer met Hillsong United. Deze echte praisegroep heeft een nieuw album uitgebracht. Vanaf het nieuwe album horen we de titelsong: ‘Wonder’.

In de oldie-artiest van de week wordt er extra aandacht besteed aan Phil Collins. Sefanja bezocht onlangs het concert van deze artiest in Keulen. Phil Collins zingt muziek dat uitermate geschikt is voor Surprise. Vandaag hoor je de nummers: ‘You’ll Be In My Heart’ en ‘Jesus He Knows Me’.

Om half zes is er aandacht voor de CD van de Maand. Deze maand het album ‘The War is Over’ van Josh Baldwin. Je hoort de liederen: ‘Abraham’ en ‘You Deserve It All’.

Guido Attema heeft een nieuwe column geschreven. De column heeft dit keer het thema: ‘Zo niet mij’. In de uitzending hoor je er om kwart voor zes meer over.

Natuurlijk zijn er nog veel meer gospelhits te horen, dus luister naar deze uitzending!

Algemene programma informatie:

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…