Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 23 juli 2017, 17:00 uur.

Het album van Jedi Noordegraaf is al een paar maanden oud, maar bevat nog steeds verrassende muziek die we nog niet in Surprise hebben gehoord. Het album uit maart 2017, met de titel Lamento, is deze week te horen als opener van Surprise. Het lied ‘Kom niet te laat’ wordt door Henk Kortschot gedraaid in ‘nieuwe muziek van de week’.

Om kwart over vijf neemt Henk je mee naar het verleden. Hij draait een plaat van een oldie-artiest.

Een kwartier later, rond de klok van half zes, worden er twee nummers van Bethany Barnard gedraaid. Het gaat om de liederen ‘Coventant’ en ‘A Better Word’. Beide staan op het nieuw uitgebrachte album ‘A Better Word’. Na een lange pauze bracht Bethany Barnard eindelijk een nieuw album op de markt. Bethany is inmiddels getrouwd. Haar echte naam is eigenlijk Bethany Dillon.

Om kwart voor zes hoor je in Surprise de rubriek Impuls. In deze rubriek hoor je altijd een column. Dit keer is de column geschreven door theoloog Adriaan van Klinken. Centrale vraag is dit keer: Is het leven voorbestemd? Adriaan van Klinken vertelt onder andere over de Britse film Slumdog Millionaire.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…