"Verzin een motto" op radiozondag 2018

"Verzin een motto" op radiozondag 2018

Door Radio Bloemendaal

Zondag 10 juni, vindt in en om de Dorpskerk de jaarlijkse radiozondag plaats. Die heeft dit keer een speciaal tintje door het uitschrijven van de prijsvraag "Verzin een motto voor Radio Bloemendaal". Vanaf oktober zullen wij namelijk de overgang maken naar een honderd procent online-radiostation, omdat de uitzendingen via de middengolf na 94 jaar definitief worden beëindigd.

Om Radio Bloemendaal een kort en duidelijk profiel te geven voor mensen die straks hopelijk in groten getale onze website gaan bezoeken, is besloten om een prijsvraag uit te schrijven. Radio Bloemendaal heeft namelijk een pakkend en wervend motto nodig. Een motto waardoor de bezoeker in één oogopslag een beeld, een idee, een gevoel krijgt bij het soort programma's dat wij uitzenden. Denk bijvoorbeeld aan slogans zoals "De TROS, de grootste familie van Nederland", de "NTR, speciaal voor iedereen", de "EO, het geloof dat je deelt", enz.
 

Iedereen die zich betrokken voelt bij Radio Bloemendaal, dus ook iedere luisteraar, wordt daarom uitgenodigd om mee te doen aan deze prijsvraag: "Verzin een motto voor Radio Bloemendaal", die op de radiozondag van 10 juni in de Dorpskerk wordt gepresenteerd en vanaf die datum ook via de radio. De winnaar zal in oktober, bij de lancering van ons online-radiostation, de hoofdgast zijn in Hemelse Modder, het interviewprogramma op de zondagmiddag. Daarin mag hij of zij zelfgekozen muziek laten horen die verwijst naar belangrijke gebeurtenissen uit zijn of haar leven en dit delen met de luisteraar. Laat deze kans op een Radio Bloemendaal-optreden niet aan je voorbijgaan!

 

Voorstellen voor een motto - meerdere suggesties per persoon zijn toegestaan - kunnen gemaild worden naar  bureau@radiobloemendaal.nl  o.v.v. Motto Radio Bloemendaal.

Terug naar overzicht…