Radio Bloemendaal na 1 oktober

Radio Bloemendaal na 1 oktober

Door Radio Bloemendaal

Het laatste nieuws over de antennes en de uitzendingen via de ether op de middengolf, frequentie 1116 kHz, leest u hier.

Nabije toekomst radio-uitzendingen.

Na 1 oktober dit jaar stopt Radio Bloemendaal met het uitzenden via de ether. Via de aloude frequentie 1.116 kHz zal na 94 jaar niets meer te horen zijn.

Daarom gaat Radio Bloemendaal vanaf 1 oktober zich volledig concentreren op internet, met een nieuwe website waar alle bekende programma’s terug te vinden zijn, waar meer achtergrond informatie met beeldmateriaal te vinden is, waar men kennis kan maken met de maker achter het programma en ga zo maar door.

Zo is er voor elk wat wils, de orgelliefhebber kan blijven genieten van “Orgelpunt”, de fan van gospelmuziek kan blijven luisteren naar de “Surprise” en degene die graag hoort hoe anderen denken over de wereld om ons heen, kan afstemmen op “Hemelse Modder” en “Areopagus Bloemendaal”. Maar er is meer en dat blijft ook zo, dus de andere programma’s blijven we grotendeels maken.

Alle programma’s komen, zodra ze zijn gemaakt, direct beschikbaar op onze website, dus niet wachten tot ze zijn uitgezonden, maar direct beluisteren wanneer u het wilt. "On Demand" zoals dat heet.

Verder blijft Radio Bloemendaal live te beluisteren via de website en met een internetradio.

Meer informatie over een internet radio.

Wat kunt u als luisteraar doen ?

Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat zoveel mensen naar ons kunnen blijven luisteren, vele  luisteraars weten ons al te vinden via internet en zij weten dus precies wat ze moeten doen na 1 oktober. Maar weet u het (nog) niet, vraag dan familie of bekenden om u wegwijs te maken met uw tablet of computer zodat u ook naar ons kunt blijven luisteren.

Hebt u geen internet en hebt u dat nog niet aan ons aangegeven, neemt u dan contact met ons op via de telefoon op 023 - 524 19 13. Het bureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Hebt u ons al laten weten dat u geen internet hebt, dan hoeft u dat niet nog eens te doen. Wij nemen binnenkort contact met u op om te zoeken naar de juiste oplossing.

Verder kunt u ook een ander vragen om ons een e-mail te sturen met uw gegevens. Stuur die dan naar: bureau@radiobloemendaal.nl.

Hoe kunt u verder informatie over ons en onze activiteiten ontvangen?

Geef uw e-mailadres door en blijf op de hoogte!

Zoals eigenlijk overal doen ook wij inmiddels zo veel mogelijk digitaal. Maar we hebben nog niet van iedereen een e-mailadres. Dat is jammer en bovendien onhandig. Want we willen u graag nog beter van dienst zijn met relevant nieuws en informatie over programma's en andere zaken. Daarnaast zullen in de toekomst nog veel meer zaken digitaal regelen. Daarom verzamelen wij alle e-mailadressen van radioluisteraars en geïnteresseerden. 

E-mailadres aanleveren: 

Hebben wij nog geen e-mailadres van u? Stuur dan snel uw naam, adres en e-mailadres naar: bureau@kerkpleinbloemendaal.nl.

Bedankt voor de medewerking.

Terug naar overzicht…