Meditatie Op Weg Naar Pasen door Juup van Werkhoven

 

Kijk live mee:

Klik hier om live mee te luisteren.

We gaan op weg naar Pasen. Veertig dagen lang. In deze Veertigdagentijd verzorgt Juup van Werkhoven elke week een uitzending van radio Bloemendaal rond één van de zeven deugden: matigheid, moed, rechtvaardigheid, verstandigheid, geloof, hoop en liefde. Deugden hebben te maken met levenskunst. Met de vraag: hoe moet ik leven?

De apostel Petrus geeft in zijn brief een advies: ‘Span daarom al uw krachten in om uw geloof te verrijken met deugdzaamheid’. Wat dat betekent deugdzaam leven, dat proberen we in deze veertigdagentijd een beetje te verkennen. Zeven deugden, zeven uitzendingen van 15 minuten.

De eerste uitzending staat vanaf donderdag 23 februari on-line. Daarna is er steeds op donderdag een nieuwe uitzending. Luisteraars van Radio Bloemendaal die via een speciale internetradio luisteren kunnen om 10:30 uur en om 19:30 uur de radio aanzetten.

U kunt zich abonneren op een wekelijkse E-mail met een link naar de uitzending en een foto meditatie. Was u bij vorige meditaties ook geabonneerd op zo’n mail, dan ontvangt u de mails automatisch. Mocht u de mails niet (meer) willen ontvangen dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Was u nog niet eerder geabonneerd? Dan kunt u zich  hier  aanmelden.