Programma’s

100 jaar Radio Bloemendaal

In het kader van het 100-jarig bestaan van Radio Bloemendaal in juni 2024 zenden we een speciaal jubileumprogramma uit. Vanaf september 2023 tot en met het jubileum zal op elke derde zondag van de maand een aflevering live worden gestreamd, om 11:15 uur, na de kerkdienst.

Het programma staat in het teken van de geschiedenis van Radio Bloemendaal en het ophalen van herinneringen, met vaste rubrieken.

In ‘terugspoelen’ blikken we terug op 100 jaar geschiedenis.

Een interview hoort u in ‘deze week stemmen we af op….

Iedere maand halen enkele (oud-)medewerkers herinneringen op in ‘voor de draad ermee!

En tenslotte is er een heuse tunesquiz, ‘herken jíj ze nog?

Elke aflevering wordt gepresenteerd door een andere (oud-)presentator van Radio Bloemendaal.

100 Jaar Radio Bloemendaal wordt samengesteld door een speciale redactie bestaande uit Pieter en Marianne Veefkind en Janny Batteram, onder leiding van Neleke Veefkind (foto onder). Het programma wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door: Dirk Out (begin-, eindtune), Lisa Tiersma (jingles), Paul Amels (geschiedenisverhaal, foto boven), Jan van der Kroon (tunesquiz) en Harry Prins (techniek & foto’s).

Uw reacties zijn altijd welkom, stuur deze aan: contact@radiobloemendaal.nl.

Korte biografie Paul Amels
Paul Amels was van 1971 tot 1996 en van 2011 tot 2018 actief voor Radio Bloemendaal, in verschillende rollen, van technicus tot ouderling met bijzondere opdracht radio. Hij was de motor achter het verkrijgen van de nieuwe machtiging voor 500W zendvermogen in 1993.

Fotoalbum
Aanvullend aan de afleveringen is er een fotoalbum. Hierin staan oude en nieuwe foto’s die onder andere te maken hebben met de afleveringen.

Bekijk het fotoalbum hier.