Over ons

Radio Bloemendaal is van oorsprong de kerkzender van de Protestantse Gemeente van Bloemendaal en Overveen. Het is allemaal gestart in 1924 toen de Gereformeerde kerk van Bloemendaal een begin maakte met uitzenden van de diensten. Door middel van deze website kunt u altijd het gewenste programma beluisteren, maar er is ook meer informatie te vinden over elk programma, de gasten en de onderwerpen.

De kerkdiensten en andere programma’s vanuit de Dorpskerk zijn ook terug te kijken.

Radio Bloemendaal is elk zondag live te volgen van 09.30 tot ca.11.15 uur. Met muziek voorafgaand aan de kerkdienst en iets voor 10.00 uur schakelen we over naar de kerkdienst vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal die u dan kan meebeleven in beeld en geluid. Na deze dienst hebt u een ruime keus om onze programma’s die te maken hebben met zingeving, muziek en ‘human interest’ te beluisteren. Iedere zondag brengen wij een nieuwe programma uit.

Op dinsdagen streamt Radio Bloemendaal van 12.00 tot 13.15 uur de bijeenkomst in de Alle-Dag-Kerk in Amsterdam.

En het is mogelijk om speciale gebeurtenissen, zoals trouw- en rouwdiensten, vanuit de Dorpskerk via een inlog te streamen; zo blijft privacy gewaarborgd. Deze uitzendingen zijn dan alleen voor genodigden terug te kijken.

Radio Bloemendaal werkt zonder adverteerders. Ook wordt geen geld gevraagd om gebruik te maken van de diverse diensten. Altijd is het mogelijk gebleven door middel van het werk van vrijwilligers en giften van luisteraars de zender in de lucht te houden.

Wilt u doneren?

Radio Bloemendaal
Kerkplein 20
206l JD Bloemendaal

023-524 19 13

contact@radiobloemendaal.nl