Programma’s

Aangeraakt

Aangeraakt is een bezinnend radioprogramma, waarin pastorale en levensbeschouwelijke thema’s middels teksten, muziek en gesproken woord aan de orde komen. Het programma wordt maandelijks uitgezonden en duurt ongeveer 30 minuten. Programmamakers Mirjam Wolthuis en Teun-Jan Tabak verzorgen om de beurt een aflevering. In 2022 was het thema “Emoties’ en “Familie”. De nieuwe afleveringen van 2023 hebben als thema  ‘Op de plaats rust’.

Uw reacties zijn altijd welkom, stuur deze aan: bureau@radiobloemendaal.nl.

 

Over de presentatoren

Teun-Jan Tabak (1955) geboren en getogen Beverwijker en daar nog immer woonachtig. Echtgenoot, vader en inmiddels ook alweer opa. 

Mijn werkzame leven actief in de journalistiek met als specialisatie kerk en theologie. Wat willen mensen met theologie, wat zoeken ze in de kerk en, in welke zin beïnvloedt het geloof hun dagelijks handelen. Voor het ANP, pagina 2 van Trouw, Hier en Nu Radio bij de NCRV, het NOS Radio 1 Journaal en radio en televisieprogramma’s voor de KRO trok ik door stad en land en over de wereld. 

In het kielzog van gelovigen, godszoekers, van dominees en bisschoppen om te registreren wat het geloof, religie bij mensen, maar ook in de samenleving teweegbracht.