zondag 25 september 2022

Aangeraakt door Gerard Swüste

Beluister deze aflevering hier:

Vanaf zondag 25 september de eerste aflevering van een nieuwe serie Aangeraakt, serie die zal gaan over ‘familie’.

In deze eerste uitzending heeft Gerard Swüste het over ‘onze ouders’. Er worden teksten voorgelezen van Nelleke Nicolai, Else-Marie van den Eerenbeemt en Ton van der Stap en er is muziek van Phil Everly, Paul Stookey, Emmylou Harris (foto midden) en Bob Dylan (foto onder).

Hoe kijken we terug op onze ouders? Is dat met een goed gevoel of met gemengde gevoelens? Nelleke Nicolai en Else-Marie van den Eerenbeemt raden aan om de gedachtenis aan ouders levend te houden, ook al is dat misschien moeilijk. Je hebt je eigen weg gekozen en dat is goed. Maar laat er ook iets van verbondenheid blijven.

Vanaf 30 oktober is er opnieuw een ‘AANGERAAKT’ te beluisteren. Mirjam Wolthuis heeft het dan over zusterschap,sisterhood.

‘AANGERAAKT’ is een programma van Radio Bloemendaal. Elke laatste zondag van de maand weer een nieuwe aflevring.