donderdag 24 november 2022

Meditaties in de Adventstijd

In de Adventstijd verzorgt Juup van Werkhoven-Romeijn weer korte uitzendingen via Radio Bloemendaal. Het thema is dit jaar ‘Verlangen’. Waar verlangen wij naar, waar hopen we op?  Ook dit jaar komen klassieke Bijbelteksten aan de orde, teksten die al eeuwen in de kerk juist in deze weken van Advent zijn gelezen. We verbinden ze met onze tijd en we luisteren naar prachtige muziek en poëzie.

In totaal 12 uitzendingen van 10-15 minuten. Vanaf maandag 28 november staat er drie keer in de week een nieuwe meditatie on-line. Steeds op maandag, woensdag en vrijdag. Luisteraars van Radio Bloemendaal die via een speciale internetradio luisteren kunnen om 10:30 uur en om 19:30 uur de radio aanzetten.

U kunt zich abonneren op een dagelijkse E-mail met een link naar de uitzending en een foto meditatie. Was u bij vorige meditaties ook geabonneerd op zo’n dagelijks mail, dan ontvangt u de mails automatisch. Mocht u de mails niet (meer) willen ontvangen dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Was u nog niet eerder geabonneerd? Dan kunt u zich hier aanmelden.