dinsdag 24 januari 2023 om 12:00 uur

Alle-Dag-Kerk

Luister deze kerkdienst hier terug:

Vandaag is de voorganger Evangelist Jurjen Ten Brinke uit Amsterdam. Op het orgel speelt Wilbert Magré.

Het thema van deze meditatie is: ‘Liefde voor Gods geboden’, n.a.v. Psalm 119:15,16,32.

De meeste mensen zitten niet te wachten op een God die met geboden komt. Zeker in vrijgevochten Amsterdam bepalen we liever zelf wat goed en fout is. Toch lezen we op diverse plekken in de Bijbel een soort lofzang op de wet van God. Hoe kan dat, hoe zit dat? Waarom zou je blij zijn met wat ‘moet’ en is het niet in tegenspraak met een God die Liefde heet en ons vrijheid gunt? Daarover gaat het, aan de hand van Psalm 119, in deze middagpauzedienst.

Als openingslied hoort u Psalm 119:1,8 (NPB). Het slotlied is Ga met God en Hij zal met je zijn.

Meer informatie over de stichting Alle Dag Kerk.