dinsdag 11 april 2023 om 12:00 uur

Alle-Dag-Kerk

Luister deze kerkdienst hier terug:

Vandaag is de voorganger Anne Bolhuis. Op het orgel speelt Everhard Zwart.

Het thema van deze meditatie is: Tussen Palmpasen en Pasen.

Nog niet zo lang geleden werd ik ergens uitgenodigd voor het diner. Ik werd warm onthaald. We zaten aan het vuur. Ik had een deken over mijn schouders. We dronken thee, we aten koekjes, chips en dadels en rookten iets te veel zelf-gerolde sigaretten. Toen de duisternis viel werd het vuur opgestookt, maar niet te veel. Een te hoog vuur is gevaarlijk. Ik kreeg ook een deken over mijn schouders. Een muts.

Het openingslied is “In de veelheid van geluiden” (lied 283). Het slotlied is “Laat de woorden die we hoorden” (lied 422).

Meer informatie over de stichting Alle Dag Kerk.