dinsdag 18 april 2023 om 12:00 uur

Alle-Dag-Kerk

Luister deze kerkdienst hier terug:

Vandaag is de voorganger ds. Bas van der Graaf uit Huizen. Op het orgel speelt Wilbert Magré.

Levensles van Jezus.

Het thema van deze meditatie is: “Opstanding” n.a.v. Johannes 12: 23 en 24.

Met Pasen vieren we het grote feit van Jezus’ opstanding. Maar wat betekent het eigenlijk voor ieder van ons persoonlijk. In een klein gelijkenisje zegt Jezus dat ons leven met het paasgeheim verbonden kan zijn. Met Jezus sterven we dan, wordt ons oude leven begraven en staan we op in een in een nieuw bestaan. Niet pas straks, na dit leven, maar nu al, midden in het leven nu. Een mooie levensles van Jezus, die sterker is dan alles wat doods is en doodloopt.

Het openingslied is Lied 641: 1 en 2. Als slotlied hoort u  Lied 630: 1 en 2 Sta op! Een morgen.

Meer informatie over de stichting Alle Dag Kerk.