zondag 28 mei om 10:00 uur

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. Jessa van der Vaart en ds. Niek Scholten

Kijk deze kerkdienst terug:

In de Dorpskerk van Bloemendaal gaan op deze zondag ds. Jessa van der Vaart en ds. Niek Scholten voor in de dienst. Op het orgel speelt Agnes van Bekkum.
Verder met medewerking van Jaap Stork op piano, Boni Rietveld op trompet, Rogier van der Tweel slagwerk. De koren Aerd en Hout koor en Cantorij Dorpskerk zorgen voor de koorzang met als dirigent Xandra Mizée.

Waarover gaat het in de dienst…
Pinksteren Dorpskerk-Adventskerk 2023. Dit jaar vieren wij Pinksteren niet in Caprera, maar samen met de Protestantse Gemeente te Aerdenhout in de Dorpskerk, als twee gemeentes onder één dak.

Het belooft een feestelijke dienst te worden met veel muziek, en er is ruimte voor de kinderen die na het kindermoment op eigen wijze in de kinderkring het pinksterfeest vieren.

De inzameling van de gaven is bestemd voor Kerken met Stip. Wilt u dit werk financieel ondersteunen, dan kunt u een gift overmaken naar NL43 INGB 0006 052 822 t.n.v. Vereniging Kerken met Stip, Den Haag.
Een gift voor de Kerk kunt u geven door uw bijdrage over te maken op NL 46 RABO 0373 716 559.

Het is ook mogelijk mee te doen aan beide collectes van de kerkdienst via de app Givt. Weten hoe? Klik hier; ongeveer halverwege het artikel staat uitgelegd hoe het werkt voor wie de dienst volgt via Radio Bloemendaal.

In de loop van deze zondagmiddag is de kerkdienst ook terug te luisteren en kijken via deze website.