zondag 25 juni om 10:00 uur

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. Jessa van der Vaart

Kijk deze kerkdienst terug:

In de Dorpskerk van Bloemendaal gaat op deze zondag ds.Jessa van der Vaart voor in de dienst. Op het orgel speelt Dirk Out. Verder met medewerking van Raoul Michel, gitaar en zang en als Verteller – Jona hoort u Frank Jacobs.

Waarover gaat het in de dienst…
Vandaag een ‘Overstapdienst’

De kinderen stappen over naar de middelbare school. In de kerk maak je ook een stap van de kinderkring naar de tieners. En dat gaan we in deze dienst vieren met verhalen over Jona, verteld en gespeeld, en met muziek en zang van Singer-songwriter Raoul Michel. Een dienst voor jong en oud want er valt genoeg te beleven.

 De inzameling van de gaven is bestemd voor:  KiA Colombia. Steun dit werk met een bijdrage op rekening NL 89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. Colombia.
Een gift voor de Kerk kunt u geven door uw bijdrage over te maken op:
NL 46 RABO 0373 716 559 t.n.v. De Protestantse Gemeente te Bloemendaal en Overveen.

Het is ook mogelijk mee te doen aan beide collectes van de kerkdienst via de app Givt. Weten hoe? Klik hier; ongeveer halverwege het artikel staat uitgelegd hoe het werkt voor wie de dienst volgt via Radio Bloemendaal.

In de loop van deze zondagmiddag is de kerkdienst ook terug te luisteren en kijken via deze website.