dinsdag 27 juni 2023 om 12:00 uur

Alle-Dag-Kerk

Luister deze kerkdienst hier terug:

Vandaag zijn de voorganger ds. Ds. Joost Röselaers uit Amsterdam. Op het orgel speelt Everhard Zwart en de pianist is Rob van Dijk.

Het thema vandaag is: ” Je bent zo mooi anders” n.a.v het scheppingsverhaal van Genesis.

Bij toeval kwam ik een gedicht van Hans Andreus op het spoor dat mij raakte. ‘Je bent zo mooi anders dan ik…ik zou je nooit anders dan anders willen’ Het klinkt haast als een Bijbelse opdracht, om elkaar zo te zien. Het doet mij denken aan het scheppingsverhaal van Genesis. De waarde die vanaf het begin aan de mens (aan ieder mens!) wordt toegekend. Kunnen we dat, zo naar elkaar kijken? In het besef: je bent zo mooi anders dan ik.”

Het openingslied is: Lied 283: 1-2-3-4 (In de veelheid van geluiden).
Als slotlied hoort u: Lied 416 (Ga met God).

Meer informatie over de stichting Alle Dag Kerk.