zondag 20 augustus om 10:00 uur

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. Jessa van der Vaart

Kijk deze kerkdienst terug:

In de Dorpskerk van Bloemendaal gaat op deze zondag ds. Jessa van der Vaart voor in de dienst. Op het orgel hoort u Agnes van Bekkum.

De inzameling van de gaven is bestemd voor Ashraya, het kinderhuis voor geestelijk gehandicapte meisjes in India, dat is uitgegroeid tot een locatie waar ze een vak kunnen leren en zo een eigen inkomen te verdienen. U kunt uw bijdrage overmaken naar de diaconie: NL75 ABNA 0576 173 681 o.v.v. Ashraya.

Een gift voor de Kerk kunt u geven door uw bijdrage over te maken op:
NL 46 RABO 0373 716 559 t.n.v. De Protestantse Gemeente te Bloemendaal en Overveen.

Het is ook mogelijk mee te doen aan beide collectes van de kerkdienst via de app Givt. Weten hoe? Klik hier; ongeveer halverwege het artikel staat uitgelegd hoe het werkt voor wie de dienst volgt via Radio Bloemendaal.

In de loop van deze zondagmiddag is de kerkdienst ook terug te luisteren en kijken via deze website.