zondag 24 september om 14:00 uur

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. Van der Vaart en ds. De Vries- Meijer​

Kijk deze kerkdienst terug:

​Bevestiging en intrede van Tjitske de Vries-Meijer als predikant van de Protestantse Gemeente te Bloemendaal en Overveen. Voorgangers: ds. Jessa van der Vaart en ds. Tjitske de Vries- Meijer.
Op het orgel hoort u Dirk Out. Verder met medewerking van De Cantorij o.l.v. Xandra Mizée.

Waarover gaat het in de dienst…
In deze dienst vieren wij in een feestelijke dienst de bevestiging en intrede van Tjitske de Vries-Meijer als (parttime-) predikant van de Dorpskerk. Omdat een aantal collega-predikanten een rol heeft in de dienst, begint deze om 14.00 uur in de middag. In de ochtend is er geen kerkdienst in de Dorpskerk.

Na afloop is er – bij mooi weer – een high tea in de kerktuin en anders in het Kerkelijk Centrum. Daar kunt u onze nieuwe predikant ontmoeten en feliciteren. Kinderen zijn van harte welkom in deze bijzondere dienst van bevestiging en intrede, er is geen kinderkring.

De inzameling van de gaven is bestemd voor KiA Syrië. U kunt uw bijdrage overmaken op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. Kerken Syrië.
Een gift voor de Kerk kunt u geven door uw bijdrage over te maken op:
NL 46 RABO 0373 716 559 t.n.v. De Protestantse Gemeente te Bloemendaal en Overveen.

Het is ook mogelijk mee te doen aan beide collectes van de kerkdienst via de app Givt. Weten hoe? Klik hier; ongeveer halverwege het artikel staat uitgelegd hoe het werkt voor wie de dienst volgt via Radio Bloemendaal.

In de loop van deze zondagmiddag is de kerkdienst ook terug te luisteren en kijken via deze website.

Afbeelding boven: Gelijkenis van de arbeiders in de wijngaard, Rembrandt van Rijn.