zondag 5 november om 10:00 uur

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. Juup van Werkhove​n

Kijk deze kerkdienst terug:

 

In de Dorpskerk van Bloemendaal gaat op deze zondag ds. Juup van Werkhoven- Romeijn voor in de dienst. Op het orgel speelt Dirk Out. Verder met medewerking van het Kleinkoor o.l.v. Dirk Out.

Het thema van deze dienst is: Van u is de toekomst.
De toekomst baart ons zorgen. Denk aan de geopolitieke ontwikkelingen en de dreiging die van het veranderde klimaat uitgaat. De verkiezingen komen eraan. En dus horen we veel toekomstplannen en -visies. Te midden van alle verwarring en alle dreiging richten wij ons op een woord dat eeuwigheidswaarde heeft.
Dit ene weten wij en aan dit één houden wij ons vast in de duistere uren: er is een woord, dat eeuwiglijk zal duren, en wie ’t verstaat, die is niet meer alleen. (1369 Liedboek 2013).

We laten ons inspireren door bemoedigende woorden: ‘Van U is de toekomst, kome wat komt’. Deze tekst komt uit een lied, een gedicht van Huub Oosterhuis, een bewerking van het Onze Vader: Uw koninkrijk kome

De inzameling van de gaven is bestemd voor de Diaconie. U kunt uw bijdrage overmaken op NL75 ABNA 0576 173 681 o.v.v. collecte 5 november 2023.
Een gift voor de Kerk kunt u geven door uw bijdrage over te maken op:
NL 46 RABO 0373 716 559 t.n.v. De Protestantse Gemeente te Bloemendaal en Overveen​.

Het is ook mogelijk mee te doen aan beide collectes van de kerkdienst via de app Givt. Weten hoe? Klik hier; ongeveer halverwege het artikel staat uitgelegd hoe het werkt voor wie de dienst volgt via Radio Bloemendaal.

In de loop van deze zondagmiddag is de kerkdienst ook terug te luisteren en kijken via deze website.

Foto boven: Jaap van Werkhoven.