zondag 24 december 2023

Uit Daan’s platenkoffer special

Beluister deze aflevering hier:

zondag 24 december 2023

Uit Daan's platenkoffer special

Dit is een extra uitzending ter gelegenheid van 100 jaar Radio Bloemendaal. U hoort diverse optredens van vocalisten die tussen 1981 tot ongeveer 2010 tijdens kerstdiensten hun stemmen en hun instrumenten hebben laten horen.

Het programma begint met het Radio Jeugdkoor Kerk Zonder Grenzen o.l.v. Hans van Noord. Ook het kinderkoor van de Vijverwegkerk uit de 80’er jaren en de leerlingen van de Koningin Wilhelminaschool o.l.v. Dhr. van Randwijk laten zich horen. Deze uitzending eindigt met een Russische bandoneonist die door Aart Mak naar de Vijverwegkerk was gehaald.​

Uw reacties op dit programma zijn altijd welkom. Stuur uw reactie aan: contact@radiobloemendaal.nl.