zondag 4 februari 2024

Uit Daan’s platenkoffer

Beluister deze aflevering hier:

Deze uitzending begint, na de omroepaankondiging van Jan Tanis, met één van de bekendste nummers uit 1924: Rhapsody in blue, waarbij de componist George Gershwin (afbeelding rechts) op de piano speelt. Daarna gaan we over tot de orde van de dag en is het onderwerp van deze aflevering: de Zaterdag.

De Amerikaanse folkmuziek groep The New Cristy Mintels bezingt de zaterdagavond. Via het Orkest zonder Naam beleven we de zaterdag in Zweden en een bijdrage uit Sneek laat u in het Fries de zaterdag meemaken. En verder bekendheden, waarvan er een paar nog niet helemaal vergeten zijn, uit de 50-er en 60-er jaren.

Een voorproefje ?

Uw reacties op dit programma zijn altijd welkom.
Stuur uw reactie aan: contact@radiobloemendaal.nl.