woensdag 14 februari 2024

Op weg naar 100 jaar Radio Bloemendaal

We zijn alweer halverwege de afleveringen van het jubileumprogramma 100 jaar Radio Bloemendaal. Er zijn al veel verschillende oud-medewerkers, -voorzitters, -coördinatoren, -presentatoren en technici aan het woord geweest in de afgelopen afleveringen en allemaal hebben ze van alles te vertellen over hun tijd bij Radio Bloemendaal.
Ook in de komende afleveringen zullen er nog diverse medewerkers aan het woord komen. Paul Amels zal zijn verhaal over de geschiedenis van Radio Bloemendaal natuurlijk hervatten en in de tunesquiz hebben we nog wat vraagstukken.
Blijf dus vooral luisteren naar de komende 5 afleveringen van het jubileumprogramma.De eerder gemaakte afleveringen kunt u  hier  terugluisteren.

Tijdens het jubileum zelf zullen er natuurlijk feestelijkheden plaatsvinden. Op zaterdag 15 juni is er een reünie in de tuin van de Dorpskerk voor alle (oud-)medewerkers van Radio Bloemendaal. Er wordt gezorgd voor eten en drinken.

We willen vragen om je hiervoor op te geven, dit kan via het  contactformulier.

Op zondag 16 juni gaat het feest verder. Zo zal de laatste aflevering van het jubileumprogramma live vanuit de tuin worden uitgezonden.

Gedurende de hele maand juni zal er in het Kerkelijk Centrum een tentoonstelling te zien zijn rondom 100 jaar Radio Bloemendaal. Deze is samengesteld door Harry Prins, Joost Lub en Herman Schippers.