donderdag 25 april 2024

Op weg naar 100 jaar Radio Bloemendaal update

In vervolg op ons nieuws item van 14 februari, nu meer informatie over de tentoonstelling. Deze gaat over de geschiedenis van Radio Bloemendaal en is te bezoeken in het Kerkelijk Centrum, Kerkplein 20 tegenover de Dorpskerk.
Van 26 mei t/m 16 juni kunt u in elk geval terecht op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-14.00 uur, op zaterdag van 12.00-15.00 uur en op zondag na de kerkdienst.

De opening van de tentoonstelling zal op zondag 26 mei na afloop van de kerkdienst plaatsvinden door ds. Aart Mak.

Op de dag dat Radio Bloemendaal 100 jaar wordt, 15 juni, is er in de kerktuin van de Dorpskerk een reünie voor (oud-) medewerkers. Deze begint om 14.00 uur en zal naar verwachting tot het begin van de avond duren. We rekenen op een gezellig samenzijn met vele oude bekenden. De tentoonstelling is dan langer geopend. Er zijn al meer dan 100 aanmeldingen. In de kerktuin zal een tent staan, zodat we bij minder goed weer droog blijven. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Als u zich nog niet hebt opgegeven, doe dit dan via dit  formulier.

Op zondag 16 juni zal ds. Jessa van der Vaart voorgaan in een feestelijke dienst om 10.00 uur in de Dorpskerk. Organisten Agnes van Bekkum en Dirk Out verlenen hun medewerking en wie weet blijft het daar niet bij….

Na afloop van de dienst is de uitzending van de laatste aflevering van het Jubileumprogramma ‘100 jaar Radio Bloemendaal’ live te volgen in de tent in de kerktuin, onder het genot van koffie, thee en …. Voor deze dag is het niet nodig om u van te voren op te geven.