zondag 19 mei om 10:00 uur

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. de Vries, van der Vaart en Scholten

Kijk deze kerkdienst terug:

Een speciale Pinksterdienst vanuit de Adventskerk in Aerdenhout. Hierin gaan drie dominee voor: ds. Tjitske de Vries, ds. Jessa van der Vaart en ds. Niek Scholten.
Op het orgel en de vleugel speelt Jaap Stork. Verder met medewerking van De Cantorij uit de Dorpskerk en het Aerd en Houtkoor van de Adventskerk o.l.v. Xandra Mizée. Op trompet hoort u Boni Rietveld en op slagwerk Rogier van der Tweel.

Waarover gaat het in de dienst…
Wij vieren in deze dienst, Pinksteren samen met de Protestantse Gemeente te Aerdenhout. Dit jaar zijn we te gast in de Adventskerk. Het belooft een feestelijke dienst te worden met veel muziek.

Het verhaal waar we bij stilstaan gaat over de uitstorting van de heilige Geest. Daarmee wordt een belofte ingelost die eerder door Jezus is gedaan. Dat gaat gepaard met wind en vuur en iets dat je een ‘talenwonder’ zou kunnen noemen. De mensen die het meemaken raken nogal van hun stuk door alles wat er gebeurt. En dit heeft gevolgen voor Jezus’ leerlingen en de andere aanwezigen. Heeft het ook gevolgen voor ons?

De inzameling van de gaven is bestemd voor de diaconie en de kerk.
Uw gift kunt u overmaken op NL 06 ABNA 0555 254 933 t.n.v. Protestantse Gemeente te  Aerdenhout.

U kunt tijdens de diensten met uw smartphone de QR-code scannen in de liturgie of geven aan de collectes via de GIVT-app.

In de loop van deze zondag is de kerkdienst ook terug te luisteren en kijken via deze website.