zondag 2 juni 2024

Uit Daan’s platenkoffer

Beluister deze aflevering hier:

Voor deze uitzending heeft Daan diverse fragmenten van Radio Bloemendaal programma’s, nog uitgezonden via de niet meer bestaande zendmasten nabij het Kopje van Bloemendaal rondom de eeuwwisseling, uitgezocht.

Bekende Nederlanders waren te gast zoals majoor Bosshardt, Huub Oosterhuis en ds. Nico ter Linden. In het misschien wel vergeten KZG-programma “Uitgelicht” komt het kleinste Bijbelboek ter sprake namelijk het oudtestamentische Obadja.

Wie herinnert zich nog programma’s zoals Vragenderwijs, Leerhuis, Capsule waaraan ds. Alfred Bronswijk en ds. Aart Mak een actief aandeel hadden? Straatgeluiden laten zich ook horen; mogelijk gemaakt door Joris Obdam.

Dit was een greep uit wat er nog verder voorbijkomt via www.radiobloemendaal.nl.

Uw reacties op dit programma zijn altijd welkom.
Stuur uw reactie aan: contact@radiobloemendaal.nl.