Het laatste nieuws leest u hier.

Radio Bloemendaal is sinds 1924 de kerkzender van de Protestantse Gemeente van Bloemendaal en Overveen, vroeger de Gereformeerde Kerk van Bloemendaal. Wij zijn iedere zondag te beluisteren van 9.00 tot 21.00 uur en iedere dinsdag van 12.00 tot 13.30 uur.  Wij werken samen met de stichting Kerk Zonder Grenzen en met de Alle-Dag-Kerk in Amsterdam.

Iedere zondag om 10 uur zenden wij rechtstreeks de kerkdienst uit vanuit de Dorpskerk in Boemendaal. Tevens zenden wij om 11:30 uur en om 19:00 uur diensten uit van Kerk Zonder Grenzen. Deze diensten zijn opgenomen in het land of het zijn speciaal voor Radio Bloemendaal gemaakte studio diensten.

Verder zenden wij diverse programma’s uit die te maken hebben met religie en samenleving. Zo zijn daar terugkerende programma’s zoals Orgelpunt maar ook komen gedichten, boeken en gospelmuziek aan de orde.

Een aantal keren per jaar zenden wij het programma Areopagus uit, een cultureel/maatschappelijk platform voor verdieping, bezieling en verstrooiing. Daar komen bekende Nederlanders aan het woord om hun visie te geven op de huidige maatschappij.

Wekelijks zenden wij het door Kerk Zonder Grenzen gemaakte programma Woord op Zondag uit. Een oud NCRV-programma dat weer nieuw leven is ingeblazen.

Via de Protestantse gemeente is aan onze zender verbonden Ds. Ad van Nieuwpoort en via Kerk Zonder Grenzen ds. Aart Mak.

Naast internet en app zenden wij ook nog uit via de ether en wel op de middengolf, frequentie 1116 kHz. De zender is het best te ontvangen in een straal van ca. 30 km rondom Bloemendaal, maar goede ontvangst wordt ook gemeld uit onder andere Friesland en Almere. Verder ontvangen we regelmatig ontvangstrapporten van verder weg, tot Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden en Polen aan toe