zondag 5 juni 2022 om 10:58 uur

Live dienst vanuit Caprera

Luister deze dienst terug:

Vandaag de Pinksterviering in Caprera. Het thema is: Zonder jou ben ik nergens…
De voorgangers zijn ds. Jessa van der Vaart en ds. Niek Scholten.

Op keyboard hoort u Jaap Stork, op trompet Boni Rietveld, Raoul Michel zingt en speelt gitaar.

Waarover gaat het in de dienst….

In het verhaal dat dit jaar centraal staat in de pinksterviering – over het bijbelse personage Ruth – gaat het over mensen die een lastige tijd doormaken. Er is sprake van verlies, vreemdelingschap, armoede. Het is vallen, opstaan en… weer doorgaan.

Wat het verschil maakt zijn de mensen zelf: dat iemand je trouw blijft als je eenzaam bent, of dat iemand je niet als vreemdeling ziet maar als mens. De liedjes van singer-songwriter Raoul Michel sluiten hier naadloos bij aan.

Zo schreef hij ‘Wij gaan door’ in coronatijd om mensen die het moeilijk hadden een hart onder de riem te steken. En het liedje ‘Kom maar op met die regen’ gaat over samen sterk staan in stormachtige tijden.

De inzameling van de gaven is bestemd voor de onkosten van de Pinksterviering in Caprera. U kunt uw bijdrage geven door een bedrag over te maken op IBAN: NL46 RABO 0373 716 559.

Het is ook mogelijk mee te doen aan beide collectes van de kerkdienst via de app Givt. Weten hoe? Klik hier; ongeveer halverwege het artikel staat uitgelegd hoe het werkt voor wie de dienst volgt via Radio Bloemendaal.