dinsdag 6 september 2022

Alle-Dag-Kerk

Luister deze kerkdienst terug:

De voorganger vandaag is Elise Jansen uit Mijdrecht. Op het orgel hoort u Rob van Dijk.

Het thema vandaag is: ‘de kracht van gebaande wegen’ n.a.v. Ezra 3: 1, 3-6.

Dat geloof en oude vertrouwen van vroeger dat je soms bijna kwijtraakt of kwijtgeraakt bent. Wat doe je ermee? Blijft er nog wat van over in deze tijd waarin de ene crisis de andere inhaalt. Je vanzelfsprekende geloof toen je een kind was of toen je net ging geloven. We lezen over het volk Israel dat staat bij de fundamenten van de verwoeste oude tempel. Wat doen zij en welke oude wijsheid geven ze ons daardoor mee? 

Als openingslied  ‘God in ons midden’ ELB 362: 1, 2 en 4, melodie gezang 221 Herv. bundel, tekst A.F. Troost. Klik hier voor de tekst. Het slotlied is: Welzalig die uit uw kracht leeft, Psalm 84: 3 en 6.

Meer informatie over de stichting Alle Dag Kerk.