zondag 25 september om 10:00 uur

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. Lennart Heuvelman

Luister deze dienst hier terug:

zondag 25 september 2022

Live dienst Bloemendaal Overveen met ds. Lennart Heuvelman

Omdat wij bezig zijn met het plaatsten van nieuwe camera’s is het deze keer helaas niet mogelijk de dienst te volgen via beeld. Wel kunt u de dienst beluisteren. Het is ook niet mogelijk later de dienst terug te kijken, maar wel terug te luisteren.

In de Dorpskerk van Bloemendaal gaat op deze zondag ds.​Lennart Heuvelman uit Naarden voor in de dienst. Het orgel wordt bespeeld door Dirk Out. 

Waarover gaat het in de dienst…
Het verhaal van de rijke man en de arme Lazarus, een verhaal van ‘had ik maar’ en ‘ja maar als…’ Een verhaal van de gemiste boot, gemiste kansen. Maar is het ook te laat? Misschien voor wel voor het hier en nu, maar er is perspectief. Voor de komende generaties, omdat het anders kan en ook moet.

Het is nooit te laat om het tij te keren, dat vertelt ons het verhaal van de rijke man en de arme Lazarus ook. Het evangelie vertelt ons hoe dat kan, ook deze zondag. 

De inzameling van de gaven is bestemd voor: Save the Children  en de Kerk. U kunt uw bijdrage overmaken op NL74 ABNA 0707 070 252 o.v.v. collecte 25 september Save the children. Een gift voor de Kerk kunt u geven via NL46 RABO 0373 716 559.

Het is ook mogelijk mee te doen aan beide collectes van de kerkdienst via de app Givt. Weten hoe? Klik hier; ongeveer halverwege het artikel staat uitgelegd hoe het werkt voor wie de dienst volgt via Radio Bloemendaal.

In de loop van deze zondag is de kerkdienst ook terug te luisteren via deze website.

Afbeelding rechts boven: De rijke man en Lazarus – kunstenaar onbekend.