Programmaoverzicht Meditaties

Op Weg naar Pinksteren 15 mei

Op Weg naar Pinksteren 15 mei

Onze geloofsbelijdenis, de apostolische geloofsbelijdenis, begint met het woord ‘ik’. Ik geloof in God. De geloofsbelijdenis is Trinitarisch opgebouwd. In drieën.

Lees meer
Op Weg naar Pinksteren 14 mei

Op Weg naar Pinksteren 14 mei

De geest die in ons, over ons komt. We zeggen het zo makkelijk. Ze heeft de geest gekregen – als iemand enthousiast iets oppakt. Maar waar komt die geest vandaan?

Lees meer
Op Weg naar Pinksteren 10 mei

Op Weg naar Pinksteren 10 mei

In het Johannes evangelie komen we zeven “Ik ben” uitspraken tegen van Jezus waarin hij iets over zichzelf vertelt, openbaart. In één van die uitspraken zegt Jezus: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven’.

Lees meer
Op Weg naar Pasen 28 maart

Op Weg naar Pasen 28 maart

De Veertigdagentijd is een periode van bezinning. Dit jaar neemt Juup ons mee in een bezinning op actuele thema’s zoals klimaat, migratie, bestaanszekerheid, vrede en veiligheid. Belangrijke thema’s in dit jaar van Europese verkiezingen en kabinetsformatie. Speelt het geloof een rol, inspireert de Bijbel ons bij ons denken over de inrichting van onze samenleving? Op 28 maart de zesde en laatste aflevering.

Lees meer
Op Weg naar Pasen 21 maart

Op Weg naar Pasen 21 maart

De Veertigdagentijd is een periode van bezinning. Dit jaar neemt Juup ons mee in een bezinning op actuele thema’s zoals klimaat, migratie, bestaanszekerheid, vrede en veiligheid. Belangrijke thema’s in dit jaar van Europese verkiezingen en kabinetsformatie. Speelt het geloof een rol, inspireert de Bijbel ons bij ons denken over de inrichting van onze samenleving? Op 21 maart de vijfde aflevering.

Lees meer
Op Weg naar Pasen 14 maart

Op Weg naar Pasen 14 maart

De Veertigdagentijd is een periode van bezinning. Dit jaar neemt Juup ons mee in een bezinning op actuele thema’s zoals klimaat, migratie, bestaanszekerheid, vrede en veiligheid. Belangrijke thema’s in dit jaar van Europese verkiezingen en kabinetsformatie. Op 14 maart de vierde aflevering met als thema vrede en veiligheid.

Lees meer
Op Weg naar Pasen 7 maart

Op Weg naar Pasen 7 maart

De Veertigdagentijd is een periode van bezinning. Dit jaar neemt Juup ons mee in een bezinning op actuele thema’s zoals klimaat, migratie, bestaanszekerheid, vrede en veiligheid. Belangrijke thema’s in dit jaar van Europese verkiezingen en kabinetsformatie. Op 7 maart de derde aflevering.

Lees meer
Op Weg naar Pasen 29 februari

Op Weg naar Pasen 29 februari

De Veertigdagentijd is een periode van bezinning. Dit jaar neemt Juup ons mee in een bezinning op actuele thema’s zoals klimaat, migratie, bestaanszekerheid, vrede en veiligheid. Belangrijke thema’s in dit jaar van Europese verkiezingen en kabinetsformatie. Op 29 februari de tweede aflevering.

Lees meer

Wilt u doneren?

Radio Bloemendaal
Kerkplein 20
206l JD Bloemendaal

023-524 19 13

contact@radiobloemendaal.nl